5 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΤΤΟ ΛΙΠΟΣ

Πλησιάζει το καλοκαίρι και ένα κύμα πανικού υπάρχει στον αέρα.Όλοι θα θέλαμε να χάσουμε κιλά με απλά βήματα, χωρίς να κουραστούμε, σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ψάξαμε και βρήκαμε 5 εύκολους τρόπους να χάσετε το περιττό λίπος μέχρι το καλοκαίρι.

1) Πιες νερό με λεμόνι

Το λεμόνι θα σε βοηθήσει να κάψεις λίπος.Είναι καλύτερο από κάθε άλλο χυμό αφού είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και φυτικές ίνες.Οι φυτικές ίνες σου δίνουν την αίσθηση ότι είσαι χορτάτος,το ίδιο και το νερό και έτσι τρως λιγότερο.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στύψεις μισό λεμόνι σε ένα ποτήρι νερό.

 

2)Πρόσθεσε σπόρους chia στην διατροφή σου

Οι σπόροι αυτοί είναι γνωστοί στην Αυστραλία τα τελευταία χρόνια.Οι σπόροι Chia για πολλούς θεωρούνται υπερτροφή(Superfood),αφού είναι πλούσιο σε Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, φυτικές ίνες,αμινοξέα, αντιοξειδωτικά,μέταλλα και πολλά άλλα θρεπτικά συστατικά.Όλα αυτά κάνουν τον τέλειο συνδυασμό για να χάσεις βάρος.

3)Πιες τσάι ginger

Καίει γρήγορα λίπος και σου κόβει την όρεξη.Βοηθάει επίσης και στην χώνεψη.

4)Πράσινο τσάι 

Είναι αποτοξινωτικό .Ναι, έχει καφεϊνη,σαν τον καφέ.Η καφεϊνη είναι γνωστό ότι καίει λίπος όταν καταναλώνεται βέβαια σε σωστές ποσότητες.

5)Χρησιμοποιήσε κανέλα

Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό σου και βοηθάει το σώμα σου να καίει υδατάνθρακες που είναι υπεύθυνοι για την αποθήκευση λίπους.Να το τρως κάθε μέρα, με γιαούρτι, smoothies ακόμα και με το πρωινό σου για πιο ωραία γεύση στην βρώμη.

Μη ξεχνάς αυτές οι συμβουλές δουλεύουν καλύτερα ως πρόσθετα στο πλάνο γυμναστικής σου.



Άν εσύ χρησιμοποιείς κάτι άλλο και σε έχει βοηθήσει άφησε σχόλιο από κάτω να μας πεις την γνώμη σου.

Σχολιάστε

Website Powered by WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑